Mahmutseydi yollarına Büyükşehir ayarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Dere, Türktaş, Mahmutseydi ve Taşatan’a bağlanan Gedevet Yolu’ndaki sıcak asfalt çalışmasından sonra Mahmutseydi Mahallesi yolunu da sıcak asfalt kaplıyor. Alanya’nın tarihi ve turistik mahallelerinden bir olan Mahmutseydi’de geçen hafta başlayan çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 3,5 km’lik yolun 2,5 km’si tamamlandı kalanı ise önümüzdeki hafta içinde tamamlanacak.

Mahmutseydi yollarına Büyükşehir ayarı

 Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney çalımların devam ettiği Mahmutseydi’de yerinde incelemede bulundu. Mahalle muhtarı Mehmet Kanmaz ve mahalle sakinleriyle görüşen Akdemir ve Güney, vatandaşın memnuniyet dolu sözlerine teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Kanmaz, “Mahallemize bu önemli hizmeti getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum.“ dedi.

banner111
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yaptığı açıklamada, “Büyükşehir belediyesi olarak Alanyamızın farklı noktalarında alt ve üst yapı çalışmalarımızı planlanan program dahilinde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızn yoğun olarak kullandığı yollarda sıcak asfalt çalışmaları yapıyoruz. Gedevet ve Mahmutseydi Mahallesi’ndeki çalışmalar bu kapsamda yapıldı. Hizmetlerimiz devam edecek.“ dedi.

Antalya Büyükşehir Beleidyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir de “Büyükşehirimizn sorumluluk alanı içinde ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı yollar başta olmak üzere Antalya genelinde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Gedevet Yaylası ve çevresindeki mahallelerin kullandığı yolun yanı sıra Mahmutseydi Mahallesi yolunu da bu yıl ki program dahilinde asfaltladık. Hem bu yıl hem de gelecek yıllarda Alanyamıza en güzel hizmetleri getirmeye devam edeceğiz.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83