MALATYALILAR DERNEĞİ AÇILDI

Alanya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından açıldı.

MALATYALILAR DERNEĞİ AÇILDI

 Alanya’da yeni faaliyet göstermeye başlayan Alanya Malatyalılar Derneği, yeni başkanı Mustafa Sönmez ve yeni yönetimiyle birlikte dernek binasının açılışını dualar eşliğinde gerçekleştirdi. Oldukça kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı açılışa Alanya protokolü tam kadro katıldı.

banner111
Dernek Başkanı Mustafa Sönmez, Alanya’da yaşayan Malatyalıları tek çatı altında toplayarak kaynaştırmak, birlik ve beraberliği artırmak için dernek yöneticileriyle birlikte var güçleriyle çalışacaklarını ve bu vesileyle dernek binasının açılışını yaptıklarını belirtti.

KAYMAKAM TANRISEVEN “BİRLİK VE BERABERLİK AÇISINDAN DERNEKLERİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Alanya Malatyalılar Derneğinin yeni ofisinin açılışında bir değerlendirmede bulunan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven,  Alanya’nın 81 Vilayetten ve 78 farklı Ülkeden insanın bir arada yaşadığı örnek bir şehir olduğunu ifade etti. Kaymakam Tanrıseven konuşmasında şunları kaydetti; “Alanya kapalı bir toplum değil dışarıya açık bir toplumdur. İlçemizde Türkiye’nin 81 vilayetinden ve Dünyanın 78 farklı Ülkesinden, insanlar barış ve huzur içerisinde yaşamaktadırlar. Bizlerde bu barış, huzur ve güvenlik ortamının devam etmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu tür dernekler birlik ve beraberliğin sağlanması, yörelerin kültürlerini yaşatmak, gelenek ve göreneklerini sürdürmek adına önemi büyüktür. Alanya’da faaliyet gösteren hemşeri dernekleri kendi aralarında çok iyi koordine kurarak el birliği içerisinde çalışıyorlar. Ayrıca, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun sizlere selamını iletiyorum. Yoğun iş programları nedeniyle bugün aramızda olamadı fakat en kısa sürede kendilerini misafir edeceğiz. Sözlerimi Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun sözleri ile bitirmek istiyorum. İster burada doğmuş ol ister 20 yıldan beri Alanya'da yaşamış ol isterse dün Alanya'ya gelmiş ol hepimiz Alanyalıyız. Büyük Alanya için el birliği ile çalışmalıyız. Alanya’da yeni kurulan Malatyalılar Derneği ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel konuşmasında, Alanya'da faaliyet gösteren dernekler usulüne uygun olduğu sürece Alanya için kazanç olduğunu söyledi. Başkan Yücel, ''Alanya Malatyalılar Derneği'ne Alanya'da yapacağı faaliyetler için başarılar diliyorum'' dedi.
Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 15:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83