MARAŞ'IN KURTULUŞUNU KUTLADILAR

Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’inci yıldönümünü, Alanya Belediye binası arkasındaki alanda çeşitli etkinliklerle kutladı.

MARAŞ'IN KURTULUŞUNU KUTLADILAR

 Etkinliğin açılış konuşmasını yapan, Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Koska, ‘’Her yıl  düzenlediğimiz kurtuluş etkinlikleri bu senede devam etmektedir. Buradaki amacımız insanlarla kaynaşmak, birleşmek. Esnafımızın ve çalışanlarımızın yaptığımız etkinliklerle varlığımızı hissetmelerini istiyoruz. Birlik olalım, beraber olalım. Hepimiz kardeşiz, gelecek günlerde daha güzel günler göreceğiz. Bu etkinliklerde bize destek olan başta Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven olmak üzere Alanya’nın tüm önde gelen idarecilerini teşekkür ediyorum’’ dedi.

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’inci yıldönümü ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Kahramanmaraşlıların Kurtuluş savaşında verdiği mücadelenin önemini vurguladı.

TANRISEVEN: BU TOPRAKLARDA KARDEŞÇE YAŞAMALIYIZ''

Bu ülkenin herkese yetecek kadar büyük olduğunun ifade eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları kaydetti: “İlçemizde Türkiye’nin 81 vilayetinden ve Dünyanın 78 farklı Ülkesinden, insanlar barış ve huzur içerisinde yaşamaktadırlar. Kardeşliğimizin ölçüsü bellidir. Burada Devletini ve Bayrağını seven tüm insanlarla huzur içerisinde bu topraklarda kardeşçe yaşamalıyız.” 


KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ 

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’inci yıldönümü etkinliklerinde çocuklara ilgisiz kalmayan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, onlara içecek ve yiyecekler ikram etti.

Konuşmalarının ardından davetlilere Kahramanmaraş’a özgü çeşitli ikramlarda bulunuldu. Etkinlik, sokak tiyatrosu, halk oyunları gösterileri, mehter takımı gösterisi ve konuk sanatçı Neslihan Baltacı'nın seslendirdiği şarkılar ile etkinliklere katılan vatandaşlar doyasıya eğlendiler.

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’inci yıldönümü etkinliklerine, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in yanı sıra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Ahmet Pınarbaşı, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 17:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83