'MENDERES TÜREL'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

Alanya’nın İshaklı-Seki Mahalleleri’ni birbirine bağlayan 2,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kapladı. İlk kez sıcak asfaltla tanışan mahalle sakinleri “Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz” dediler.

'MENDERES TÜREL'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

 Antalya’nın dört bir tarafını sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın İshaklı-Seki Mahalleleri’ni birbirine bağlayan 2,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kapladı. İlk kez sıcak asfaltla tanışan mahalle sakinleri “İyi ki Büykşehir Belediyesi var” yorumunu yaptı. 

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da Demirtaş’ın 23 mahallesine hitap eden grup yolunun ardından şimdi de İshaklı-Seki Mahallelerini bir birine bağlayan yolda da sıcak asfalt çalışması yapıyor. İki mahalle arasındaki 2,5 kilometrelik yol Antalya Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri tarafından asfaltlanmaya başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Güney’e Alanya Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni ve İshaklı Mahallesi Muhtarı Rasim Okyanus eşlik etti. 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleri büyükşehir tarafından bölgelerine yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek “Mahallemiz ilk kez sıcak asfaltla buluşuyor. Yöre sakinlerinin en çok kullandığı bu yolun modern bir görünüme kavuşturulmasını sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz. İyi ki Büyükşehir Belediyesi var “ dedi. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de Büyükşehir Belediyesi olarak Alanya’nın her noktasına en iyi hizmeti götürmeye devam edeceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83