Meşhur Vekil Yücel'e misafir oldu

Kardeş ülke Azerbeycan Milletvekili Ganire Pashayeva Alanya'ya geldi.

Meşhur Vekil Yücel'e misafir oldu
Hem güzelliği hem de etkili konuşması ile Türkiye ve Azerbeycan'da çok sevilen Azeri Milletvekili Ganire Pashayeva ülkemizdeki ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Burdur'da 'Tarihin Kara Lekesi: Hocalı Katliamı' konulu konferansa katılan Pashayeva ardından Antalya'ya geçmişti. Antalya Türk Ocakları'nın düzenlemiş olduğu konferansa katılan Azeri Vekil burada Türk gençlerine sorumluluklarını anlattığı ve yol haritası çizdiği muhteşem bir konuşma gerçekleştirmişti.

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva Alanya’ya gelerek Başkan Yücel ile buluştu. Başkan Yücel ve Azeri Vekil Paşayeva, Türk Dünyası’nın sorunları ve çözüm yollarını konuştu. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın da eşlik ettiği kahvaltının ardından karşılıklı hediyeler sunuldu. Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Başkan Yücel’e Azerbaycan Bayrağı hediye ederken Başkan Yücel’de Azeri Vekile Alanya tablosu hediye etti.



Azeri Vekil Ganire Pashayeva MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğana Azerbeycan bayrağı hediye etti. Türkdoğan hediye için teşekkür ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2017, 12:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83