MEVLANA TURNUVASI BAŞLIYOR

Alanya Kaymakamlığının himayesinde Mevlana'yı Anma Satranç Turnuvası düzenleniyor

MEVLANA TURNUVASI BAŞLIYOR
Mevlana Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alanya Kaymakamlığı'nın himayesinde Alanya Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce Türkiye Satranç Federasyonu Antalya Şubesi ve Alanya Satranç İlçe Temsilciliği ile birlikte organize edilen ''Mevlana'yı Anma Satranç Turnuvası'' başlıyor. 

KAYMAKAM TANRISEVEN “ALANYA'DA SATRANCA İVME KAZANDIRALIM”

Mevlana'yı Anma Satranç Turnuvası ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya'da satranca ivme kazandırmak istediklerini belirtti. Kaymakam Tanrıseven, ''Mevlana'yı Anma Haftası, Turizm haftası ve benzeri önemli gün ve haftalarda sık sık satranç turnuvası düzenleyerek satranç tutkunlarını ve öğrencilerimizi bir araya getirelim. Düzenleyeceğimiz Satranç Turnuvaları ile de Alanya’mızın adını duyuralım'' dedi.

Turnuva, 19 Aralık Cumartesi Günü Saat 09.00'da Alanya Gençlik Merkezi'nde yapılacak. Turnuva dört (4) farklı kategoride yapılarak, dereceye giren ilk üç (3) kişiye madalya verilecek. Alanya satranç kulübü öğrencileri ve satranç severlerin katılacağı Mevlana'yı Anma Satranç Turnuvası'na 160 satranç sever müracaat etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 10:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83