Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı komisyondan geçti

Alanya Belediyesi Cadde ve Sokak İsmi Belirleme Komisyonu Üyesi tarafından Şehit Eren Bülbül ve Şehit Yusuf Önder’in isimleri parka, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun isminin bulvara verilmesi komisyon tarafından kabul edilerek karara bağlanması için Kasım meclisi gündemine sevk edildi.

Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı komisyondan geçti
Ekim ayında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Meclis Üyelerinin Ticaret Lisesi kavşağından başlayarak Aşağıoba mezarlı kavşağına kadar olan çevre yolunun ilk etabının isminin Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı olarak belirlenmesi talebi; Meydan, Cadde, Sokak, Park, Tesis ve Benzerlerine Ad Verme Komisyonunca kabul edilerek Kasım meclisinde onaya sunulacak.
MECLİSTE KARAR ALINACAK
Komisyon tarafından 17 isimsiz cadde ve parka yeni isim verildi. Verilen isimler arasında Hakkari’de atış yapıldığı sırada yaşanan patlamada şehit olan askerlerden Topçu Er Yusuf Önder'in ismi Kadıpaşa Mahallesinde bir parka verilecek. Trabzon Maçka'da PKK'lı teröristler ve askerler arasında çıkan çatışmada şehit oldu. Şehit Eren Bülbül’ün ismi ise Pazar pazarında bir parka verilecek. Komisyon ayrıca zaman zaman tartışma konusu olan Alaaddin Keykubat Üniversitesi Kestel yerleşkesine giden yolun isminin “Konya Çimento Caddesi” yerine Üniversite Caddesi olmasına karar verildi. 5 Kasım’da yapılacak belediye meclisinde oy birliği ile karar alınacak.











Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 11:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83