MEZARLIKLAR BAYRAMDA ÇİÇEK AÇACAK

Alanya Belediyesi, arefe günü Alanya merkez ve mahallelerinde bulunan tüm mezarlıklarda ücretsiz çiçek fidesi dağıtacak.

MEZARLIKLAR BAYRAMDA ÇİÇEK AÇACAK
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mezarlıklarda mevsimlik ve çok yıllık çiçek dağıtma geleneğini bu bayramda da sürdürecek. Arife günü belediyeye bağlı toplam 19 mezarlıkta sabah saat 08.00’dan itibaren çiçek fidesi dağıtımına başlanacak. Alanya genelinde toplamda 25 bin çiçek fidesinin dağıtımının yapılması bekleniyor.

Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Alanya genelindeki mezarlıklarda vatandaşların, yakınlarının mezarlarına dikmesi için ücretsiz olarak çiçek fidesi dağıtılacağını söyledi.

ÇİÇEK FİDESİ DAĞITILACAK MEZARLIKLAR

Okurcalar Karaburun Mezarlığı, İncekum Karabuynuzlar Mezarlığı, Avsallar Merkez Mezarlığı, Türkler Belediye Mezarlığı, Payallar Merkez Mezarlığı, Güzelbağ Merkez Mezarlığı, Emişbeleni Merkez Mezarlığı, Konaklı Mandıra Mezarlığı, Çıplaklı Kızılharman Mezarlığı, Cikcilli Hacıbaba Mezarlığı, Oba Aşşağıoba Mezarlığı, Tosmur Ak Mezarlık, Kestel Hanönü Mezarlığı, Mahmutlar Belediye Mezarlığı, Kargıcak Sahil Mezarlığı, Demirtaş Merkez Mezarlığı,Hatipoğlu Belediye Mezarlığı, Cikcilli Belediye Mezarlığı, Bektaş Mezarlığı.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 10:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83