MHP, Alanya'yı iftarda buluşturdu

MHP Alanya İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonu ilçe teşkilat binasının önünde gerçekleşti.

MHP, Alanya'yı iftarda buluşturdu
 MHP Alanya İlçe teşkilatının her yıl geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonuna Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Alanya ilçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

MHP İLÇE TEŞKİLATI 3. KEZ İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Dua ile başlayan yemeğin ardından açılış konuşması yapan MHP İlçe başkanı Mustafa Türkdoğan ''Başı rahmet ortası marifet, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olarak ettiğimiz mübarek Ramazan'ı Şerif dolayısıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlemiş olduğumuz teşkilat binamız önündeki geleneksel iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Ramazan ayı hepimizin bildiği üzere Müslüman Türk milleti arasında yardımlaşma dayanışma duygularının en yoğun ve en hat safhada yaşandığı mübarek bir aydır. İşte bu mübarek ramazan ayında Cenabı Allah'a bir kez daha dua ediyorum. Hamd ediyorum, şükrediyorum ki böyle müstesna güzel bir toplulukla böyle güzel bir kalabalıkla bizleri bu iftar sofrasında buluşturdu. Yaradan Rabbime bir kez daha şükürler olsun. Şunu özellikle ifade etmek istiyorum bu iftar soframızı düzenlediğimiz tarihin bizim açımızdan bir başka önemli daha var. Yarın 19 Mayıs Milli mücadelenin başlangıcının yani 19 Mayıs 1919'un 100. Yıl dönümü. Batılı emperyalist devletler tarafından işgal edilmeye çalışılan Anadolu topraklarında, yeniden umudun oluştu. Yeniden Müslüman Türk milletinin gözü önünde umut ışığının belirdi.  Önemli bir tarihin yarın yüzüncü yıl dönümü bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün milli mücadele kahramanlarını ve vatan savunmasında ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve dua ile anıyorum. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Sözlerimi Ziya Gökalp 'in  mısrası ile tamamlamak istiyorum gayemiz ve amacımız idealimiz. Hilal haça yenilmesin Amin Türklük bitti denilmesin Amin. Ne mutlu Türküm diyene'' dedi.

İFTARA İL BAŞKANI AKSOY'DA KATILIM SAĞLADI

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy '' Alanyalı hemşerilerim öncelikle hepinizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bugüne kadar tutmuş olduğumuz oruçlarımızı Rabbim kabul eylesin bundan sonra tutacağımız oruçları da kabul eyler inşallah. Kıymetli hemşehrilerim Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe başkanımızın 3 yıldan bu yana parti binamızın önünde geleneksel hale getirmiş olduğu bu geleneksel iftar programına  katılımlarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum. 'Ne mutlu Türk'üm' diyerek sizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum'' dedi.

‘SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUM’

Aksoy'un ardından konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ''Öncelikle bu Ramazan İftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan dolayı duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Bu güzel iftar akşamında emeği geçen başta ilçe başkanımız ve yönetim kuruluna  teşekkür ederim. Hayırlı iftarlar diliyorum Hayırlı akşamlar'' dedi.




























Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2019, 17:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83