MHP'DEN 'GÜRÜLTÜSÜZ SEÇİM YAPALIM' ÇAĞRISI

Ali Adnan Kaya, "Analar ağlarken, vatanın her bir köşesi şehit kanı ve anaların gözyaşı ile sulanırken, Şehitlerimizin ruhunu incitmemek, gözyaşı döken şehit yakınlarımızın acılarına ortak olmak ve yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacak evlatlarımızı derslerinde rahatsız etmemek adına, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya teşkilatları olarak, müzik sistemli, gürültülü seçim kampanyası yapmama kararı aldık" dedi.

MHP'DEN 'GÜRÜLTÜSÜZ SEÇİM YAPALIM' ÇAĞRISI
1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerin tek sorumlusunun milletin yetkisini gasp eden Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya 13 yıllık AKP iktidarının PKK’nın daha da güçlenmesine ve mühimmat depolamasına göz yumduğunu dile getirdi.

GEREKLİ DERS VERİLECEKTİR

AKP iktidarının vatan ve millet sevdalılarının 4 ilkesini benimseyemediğini PKK’nın ise 10 maddesini kabul ettiğini dile getiren MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya  “Bilindiği üzere ülkemiz yeni bir seçim sürecine giriyor. Öncelikle 3 ay öncesinde bir seçim yapılmasına rağmen, 1 Kasım 2015 tarihinde yeniden seçim yapılacak olmasının tek sorumlusu vardır. O da milletin verdiği yetkiyi gasp ederek, bu ülkede koalisyon hükümeti kurulmasını istemeyen Recep Tayyip Erdoğan ve onun güdümünden çıkamayan AKP yöneticileridir.36 gün CHP ile görüşme yapıp, milletin gözünü boyayan ve oyalayan bu zihniyet, elini değil gövdesini taşın altına koymak isteyen vatan ve millet sevdalılarının 4 ilkesini benimseyememişlerdir. PKK’nın 10 maddesini kabul eden ve birlikte Türk milletine deklare eden AKP zihniyeti, bizim Cumhuriyet ve Türk milletinin ana unsuru olan 4 ilkemizi kabul etmeyerek, ülkemizi hükümetsiz bırakmış ve PKK’nın siyasi uzantılarını iktidara taşımışlardır. Elbette ki milletimiz 1 Kasım seçimlerinde bunun hesabını soracak ve gerekli dersi verecektir. 13 yıldır iktidar olan AKP, bu süreçte açılım ve çözüm sevdası ile askeri kışlaya, polisi lojmana çekerek, PKK’nın daha da güçlenmesine ve mühimmat depolamasına göz yummuş, bunu da bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 Eylül tarihinde bir televizyon programında canlı yayında dile getirmiştir. ”dedi.

PKK’YA YARDIM VE YATAKLIK ETTİLER

İktidarın 289 operasyon talebine karşılık 8 operasyona onay vermesinin sonucunda Anadolu’nun her bir yanını ağlayan analarla doldurduğunu belirten MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya  “7 Haziran sonrası terör hortlamış, eli kolu bağlı olan güvenlik güçlerimiz, Bülent Arınç’ın da tabiri ile karakolların önünden geçen vatan hainlerine müdahale etmek yerine, sadece bay bay yapılabilmiştir. Bu süreçte iktidardaki zihniyet, açılımları zarar görmesin diye, istenen 289 operasyon izni için, sadece 8 onay vererek, PKK’ya ne kadar göz yumduğunu, yardım ve yataklık ettiğini net bir şekilde ortaya koymuştur. Tüm bu zihniyetin eseri olarak, 7 Haziran’dan bu yana 5’i Antalya ilimizden olmak üzere, toplam 133 vatan evladı hain pusularla şehit düşmüş, analar ağlamasın diyenler, Anadolu’nun her bir yanını ağlayan analarla doldurmuşlardır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk milletine sabırlar diliyorum. Yaralı ve tedavileri hala devam etmekte olan, birçok asker ve polisimize de yüce Allah’tan acil şifa diliyorum.” dedi.

ŞEHİTLERE SAYGI

Ülkemizde yaşanan terör olaylarında verilen şehitlerimize saygı adına 1 Kasımda yapılacak olan seçimlerde müzik sistemi kullanmayacaklarını açıklayan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “Sayın genel başkanımızın böyle bir ortamda seçime girmenin ülke açısından büyük risk taşıdığını ifade etmesine rağmen, AKP zihniyeti milletin indirdiği iktidardan gitmemek adına, her türlü entrikayı çevirmiş ve 1 Kasım tarihinde seçim kararı almıştır. Böylesi bir ortamda, analar ağlarken, vatanın her bir köşesi şehit kanı ve anaların gözyaşı ile sulanırken, Şehitlerimizin ruhunu incitmemek, gözyaşı döken şehit yakınlarımızın acılarına ortak olmak ve yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacak evlatlarımızı derslerinde rahatsız etmemek adına, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya teşkilatları olarak, müzik sistemli, gürültülü seçim kampanyası yapmama kararı aldık. Buradan tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyoruz. Bu şehitler hepimizin şehitleri, emanetleri hepimizin emaneti. Evlatlar hepimizin evladı. Gelin hep birlikte bu sürecin maneviyatına uygun bir seçim süreci geçirelim. İnşallah bizim gösterdiğimiz hassasiyeti diğer siyasi partilerde gösterir diye düşünüyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83