MİLLETVEKİLİ ALANYA DEVLET HASTANESİ'NDE

Milletvekili İbrahim Aydın, Alanya Devlet Hastane'si Başhekimi Dr.Tevfik Yazan 'ı ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ALANYA DEVLET HASTANESİ'NDE

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret turuna çıkan Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Devlet Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan ve ilçe basınını ziyaret etti. Başhekim Yazan ile birlikte Oba’da yapımı devam eden 300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatına giden Aydın, çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgiler aldı. 

ALANYA HIZLA BÜYÜYOR

Ankara’da yoğun çalışmanın ardından meclis haftalık tatile girince seçim bölgesine geldiklerini ifade eden Aydın, Alanya’daki yatırımları yerinde görmek istediğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ile eğitim alanında konuştuklarını aktaran Aydın, “Gerçekten Alanyamız hızla büyüyor. Böyle olunca da öğrenci sayımızda hızlı bir artış gösteriyor. Alanyamızda 56 bin öğrencimiz olmuş. Nüfus 300 bine yaklaştı. Alanyamızda eğitimle ilgili güzel çalışmalar var. Bunları keyifle dinledik. Özel çalışmalarda var. Hafif engellilere yapılacak olan tepedeki Selçuklu Lisesi çok güzel bir çalışma. Oba'da yapılacak olan teknik meslek lisesi var. Bununla ilgili konularda fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle de şahsımız Ankara'da Plan ve Bütçe Komisyonunda olması bu yatırımların daha çabuk yapılabilmesi için özel bilgilerde aldık” diye konuştu. 

‘ALANYA ÇOK ŞANSLI’

banner111

Alanya’nın yatırımlar konusunda çok şanslı olduğunu vurgulayan Aydın, “Cumhurbaşkanımız ve özellikle Başbakanımızın buraya özel ilgisinin olması ve takım kaptanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu bakanımızın Alanyalı olmalı bizler için büyük bir şans. Biz sürekli milletvekili arkadaşlarımızla toplanıyoruz ve nereye ne yapılmasıyla ilgili görüşüyoruz ve yapımına karar verdikten sonra konunun sonuna kadar takipçisi oluyoruz. Bu konuda Alanya'mız şanslı. Hızla büyüyor ama yatırımlarımız da hızlı bir şekilde aktarıyoruz” dedi. 

‘HASTANEDE SONA YAKLAŞTIK’

300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatının şuanda hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Aydın, şöyle devam etti: “Belki geçmiş yıllarda biraz yavaş gitmiş gibi gözükse de sonuna geldik artık. İnşallah en kısa zamanda burası faaliyete geçecek. Bugün Alanya Devlet Hastanesi'ni de ziyaret ettik. Gerçekten çok yoğun. Alanya'ya yetmiyor. Ama burası açıldığı zaman orası daha rahat olacak. Oraya özel bölümler açılacak. Orası da faaliyetlerine devam edecek. Burası bittiği zaman etrafına çok güzel bir şehir botanik parkı yapılacak. Burası güzel bir mekan olacak. Buraya gelen vatandaşlarımız hem tedavisini olacak hem de öndeki parkıyla çok güzel bir yer olacak burası. 

‘VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

Mecliste yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle seçim beyannamemizde verdiğimiz vaatleri hızlı bir şekilde hayata geçiyoruz. Asgari ücret, gübre ve yemde KDV'nin düşürülmesi gibi konuların artık yasal düzenlemeleri yapılıyor. Seçim döneminde söz verdiğimiz tüm vaatler yapılacak. Hiç bir bahanemiz yok. Biz de fırsat buldukça çalışmalarımız arasında buraya gelip bölgemizde yapılan çalışmaları yerinde inleyeceğiz. Hep beraber dünyanın göz bebeği olan Alanya'mıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz”

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 13:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83