"MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDELİM"

Demokrasi Nöbeti'nin son gününde Alanya Halkı Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın çağrısına karşılık verdi ve Alanya Meydanlarını yine boş bırakmadı.

"MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDELİM"

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Büyükşehir Belediyesi Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, vatandaşlarla birlikte meydanlardaki yerini aldı. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yöneticileri ve Alanya halkı demokrasi nöbetinin 27. gününde ilk gün demokrasi nöbeti tutuyormuş gibi heyecan ve coşku ile Atatürk Anıtının önünde bir araya geldi. Vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Tanrıseven, meydanları bugüne kadar dolduran Alanyalılara teşekkür etti.

banner111
"ALANYA DEMOKRASİNİN KALESİ OLMUŞTUR"

Katıldığı Demokrasi Nöbetinin 27. Gün sonunda Alanyalılara hitap eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları kaydetti; “15 Temmuz gecesinden bu güne kadar aynı kararlılıkla, aynı inançla ve aynı sebatla meydanları doldurarak  cesurca bir demokratik duruş sergileyen Alanya halkını tebrik ediyorum. Batısından-Doğusuna, Kuzeyinden-Güneyine kadar ülkemizin dört bir yanında, her yerde büyük Türk Milleti darbe girişimine direndi. Türk Milleti milli iradeye, demokrasiye, Cumhurbaşkanına ve Hükümetimize sahip çıktı. 

"12 EYLÜL'DEN 15 TEMMUZ'A TÜRKİYE'DE ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ"

Kaymakam Tanrıseven konuşmasını şöyle sürdürdü, "12 Eylül ihtilalını hatırlıyorum. Ben o zaman çocuktum. Sokağa çıkma yasağı ilan edildi ve herkes bu yasağa uyarak herhangi bir direnme göstermediler. O dönemler inanılmaz şekilde kötü günlerdi. Maalesef 12 Eylül olumsuz izleri bugünlere kadar çeşitli vesilelerle sürdü. Ancak, 15 Temmuzda çok farklı bir tablo vardı. Darbe heveslisi bir azınlığa karşı tüm Türk Milleti sokağa çıkarak direndi. Tüm Türkiye demokratik haklarına, birlik ve beraberliğine yapılan saldırıya dur diyerek demokrasisine sahip çıktı. Alanya halkı da hiç tereddüt etmeden Kamu Kurum ve Kuruluşları ile birlikte demokrasisine sahip çıkmıştır. Alanya'mız demokrasinin kalesi olmuştur."

"TÜRK HALKI DARBEYE KARŞI BÜTÜN DÜNYAYA ÖRNEK BİR DAVRANIŞ GÖSTERDİ"

Bütün Dünyanın Türkiye'nin nerelere geldiğini görmesi gerektiğini belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasını şöyle tamamladı:

"Türkiye artık eski Türkiye değil. Kim olursa olsun Türk halkının iradesini ve milli iradeye tankla, tüfekle galip gelemeyeceğini anladı. Türkiye ve Türk halkı bütün dünyaya mesaj gönderdi. Türk milleti yoluna emin adımlarla ilerliyor. Ülkemiz sıkıntılarından kurtularak eskisinden çok daha iyi bir duruma gelecektir. Cenab-ı Hak, Türk Milletinin yolunu açık etsin. Rabbim, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, Parlamentomuza güç kuvvet versin. Allah sizlerden de razı olsun. Alanya'nın Mülki Amiri olarak sizlere tavsiyem, "Milli irademize sahip çıkmaya devam edelim."

Alanya Halkı Kaymakam Tanrıseven'in konuşmasını büyük bir dikkatle dinleyerek, coşku içerisinde alkışladılar.

ULUDAĞ'DAN KAYMAKAM TANRISEVEN'E TEŞEKKÜR

Demokrasi Nöbetinin son gününde Kaymakam Tanrıseven'den sonra Alanyalılara hitap eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, "Darbe girişiminin ilk günü olan 15 Temmuz'dan bu güne kadar bizleri hiç bir zaman yanlız bırakmayan, her konuda yanımızda olan Alanya Kaymakamımız, Mülki Amirimiz Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'e teşekkür ediyorum" dedi.

GÖKHAN'DAN KAYMAKAM TANRISEVEN'E TEŞEKKÜR

Demokrasi meydanında 15 yaşındaki engelli Gökhan Korkmaz ile karşılan Kaymakam Tanrıseven Gökhan ile yakından ilgilenerek, bir isteği olup olmadığı sordu. 

Kaymakam Tanrıseven'in yanına kadar gelerek hal ve hatır sormasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gökhan Korkmaz, "Kaymakamları ulaşılmaz olarak bilirdim. Bizim Kaymakamımız hep içimizde geziyor. Bugünde benim yanıma kadar gelerek benimle muhabbet etti. Kaymakam amcama çok teşekkür ediyorum" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN KIZILAY ÇADIRINI ZİYARET ETTİ

Demokrasi Meydanında kurulan "Kızılay Kan Verme Çadırı"nı ziyaret eden Alanya Kaymakamı Tanrıseven, kan veren vatandaşlar ve kamu görevlileri ile bir süre sohbet etti.  Kaymakam Tanrıseven, “İhtiyaç sahipleri için gerekli kan ürünlerini karşılayan Kızılay Kan Merkezini kan bağışı ile desteklemeliyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 08:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83