Muhtar'dan Kurban Bayramı öncesi kritik uyarı

Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top vatandaşların kurbandan kalanları toprak altına gömmeleri ve iyice kapatmaları konusunda uyardı.

Muhtar'dan Kurban Bayramı öncesi kritik uyarı
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top vatandaşlara kritik bir uyarıda bulundu. Kurban Bayramı öncesi vatandaşları sağduyuya davet eden Muhtar Top kurban kesen vatandaşların kurbandan kalanları ve kurban kanlarını toprak altına gömmeleri ve iyice kapatmaları gerektiğini söyledi.
Sağlık ve çevre açısından oldukça önemli bir konuya parmak basan Muhtar Top, "Bu kalan kalıntılar köpek ve kediler tarafından çıkartılıyor. Bu da çeşitli hastalıklara sebebiyet verdiği gibi çok kötü bir görüntü ve koku oluşturuyor. Ayrıca haşereye yol açıyor. Geçtiğimiz bayramlarda bunların örneklerini sıkça gördük. Bu konularda bir çok şikayet de alıyoruz. Lütfen vatandaşlarımız bu konuda hassasiyet göstersinler. Şimdiden tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun." dedi.

BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Muhtar Top ayrıca Kurban Bayramı öncesi Mahmutlar Mahallesi'ndeki mezarlık ve camilerde çalışma yaparak bayrama hazır hale getiren Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumlularına ve çalışanlarına teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83