Muhtar'dan örnek davranış

Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top hayırseverlerin desteği ile maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kırtasiye yardımı yapıyor.

Muhtar'dan örnek davranış
Mahmutlar'da 13 yıldır muhtarlık yapan ve halkın büyük sevgisini kazanan Ahmet Top 2017-2018 eğitim ve öğretim sezonunun açılması ile harekete geçti. Mahmutlar'da bulunan 7 okul ve 5 bine yakın öğrenci arasından maddi durumu iyi olmayan öğrencileri belirleyen Muhtar Top, kırtasiye yardımı ile öğrenci ve velilerini bir nebze de olsa rahatlatıyor. 

Konuyla ilgili Alanya Adres'e konuşan Muhtar Top, "İhtiyaç sahibi öğrencilerimizi tespit ediyorum, velileriyle kırtasiyeye göderiyorum. Kırtasiyelerden öğrenci başı 50 TL yardım yapılıyor." dedi.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Bu uyguluma için bir çok hayırseverin desteğini aldığını belirten Muhtar Top, "Buradan bugüne kadar kırtasiyelerimize bağış yapan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar." diye konuştu.

70 ÖĞRENCİ DAHA VAR

Öncelikli olarak 115 yardıma muhtaç öğrenci belirlediklerini belirten Muhtar Top, "Çok şükür bunlardan 45 tanesine yardımda bulunduk. Sırada 70 öğrenci daha var. Yardım etmek isteyen destek vermek isteyen hayırseverlerin desteğini bekliyoruz." dedi. 

AMAÇ DEVLETE HAYIRLI EVLAT YETİŞTİRMEK

Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top açıklamasının devamında, "Amacımız kalemsiz, deftersiz, çantasız, ayakkabısız öğrencimiz kalmasın. En güzel ortamlarda laik, bilimsel, çağdaş eğitimlerini almalarını sağlayıp; aileye, halkımıza, devletimize hayırlı evlat yetiştirmektir." şeklinde konuştu. 

Muhtar Top son olarak 2017-2018 eğitim öğretim sezonun tümöğrenci veli ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 10:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83