Muhtar tüm Alanya'yı şenliğe davet etti

Alanya'daki yayla şenlikleri Kızılova Yayla Şenliği ile devam ediyor.

Muhtar tüm Alanya'yı şenliğe davet etti
Alanya'ya bağlı Gümüşkavak Mahallesi'nde her yıl düzenlenen şenlik için bu yılda geri sayım başladı. Gümüşkavak Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin düzenlediği 3'üncü Kızılova Yayla Şenliği 23 Temmuz tarihinde yapılacak. Pazar günü vatandaşların hem yayla havası alacağı hemde eğleneceği etkinlikler için son hazırlıklar yapılıyor. Kızılova Meydanı'nda yapılacak şenlikde bir çok sanatçı da sahne alacak. 

Ankaralı Yasin, Seda Kara ve yöresel sanatçıların sahne alacağı şenlikte büyük de bir çekiliş yapılacak. Eğlenceli yarışmalar ve daha fazlası için tüm Alanya Kızılova'ya davet edildi. 

Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Yücel Sezel tüm Alanya'yı şenliklere davet etti. Sezel, "Haftasonu gerçekleştireceğimiz Gümüşkavak 3'üncü Kızılova Yayla Şenliğine artık son günler kaldı. Şenliğimize tüm halkımız davetlidir. Kızılova Meydanı Toros Dağlarının tepesinde 1660 mt. rakımda doğa ile başbaşa harika bir alandır. Cumartesi akşamı gelip kamp yapabilirsiniz. Pazar günü yarışmalarımıza dahil olabilir. Hediyelerimizin olduğu çekiliş için bilet satın alabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 13:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83