Muhtardan Başkan Yücel’e park teşekkürü

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Musa Akın, mahalleye yapılan yeni park nedeniyle Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.

Muhtardan Başkan Yücel’e park teşekkürü
 Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Cumhuriyet Mahallesi 1257 adada bulunan 1450 metrekarelik yeşil alana yapılan çocuk parkı vatandaşların kullanımına açılmıştı. İçerisinde çocuk oyun grubu, zıp zıp, salıncak, tahterevalli, döner tırmanma oyun grubu, dış mekân spor aletleri, masa tenisi, yürüyüş yolları ve oturma alanları bulunan parkta çocukların ve parkın güvenliğini sağlamak amacıyla kamera sistemi de kurulmuştu.
MUHTAR AKIN TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni yapılan park nedeniyle mahalle halkının oldukça mutlu olduğunu belirten Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Musa Akın, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e de teşekkür etti. Muhtar Akın, “Cumhuriyet mahallesi Hüseyin uçak sokakta yapımı tamamlanan park için Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel ve ekibinden ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Parkımız kamera sistemi ve son teknoloji ile yapılmıştır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 10:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83