Muhtarın yüzünü güldüren hediye

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top bugün Selçuklu Ortaokulu Müdürü ve okul aile birliği tarafından ziyaret edildi.

Muhtarın yüzünü güldüren hediye
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan Selçuklu Ortaokulu adeta bir kolej havasına büründü. Okulda yapılan yeniliklerle kusursuz bir eğitim yuvasına dönüşen okulun müdürü Veli Uğur ve okul aile birliği üyeleri Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top'u ziyaret ettiler.

Okula olan desteklerinden dolayı Muhtarı ziyaret eden Uğur ve veliler muhtara Alanyaspor renklerinden kurdelesi olan bir tablo hediye ettiler. Hediye karşısında oldukça mutlu olan Muhtar Top teşekkür etti. 

Muhta Ahmet Top ziyaret ve hediye ile ilgili, "Okulumuzu kolej ayarına getirdikleri için başarı çıtamızı yükselttikleri için etkinliklerdeki başarılarından dolayı tebrik ederim ve çok teşekkür ederim" dedi.

Selçuklu Ortaokulu'nun Futsal'da aldığı 3'üncülüğün de sevindirici oludğunu belirten Muhta Top, "Eğitim için her zaman tüm okullarımızın yanındayım. Her zaman daha çağdaş, daha laik bir eğitim için varım." şeklinde konuştu.


Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'e de teşekkür eden Muhtar Top, "Bu yoğun döneminde göstermiş olduğu çabalar için Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er'e teşekkür ederim. Başarıları ile Alanya'nın eğitim çıtasını bir hayli yükseltti." diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83