Muhtarlar sağlık için pedallayacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Bakanlığı işbirliği ile “ Sağlık için Pedalla “ projesi kapsamında Alanya’daki 102 Mahalle Muhtarına bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi. Alanya Atatürk Anıtı Önünde gerçekleştirilen törene Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlar sağlık için pedallayacak

 Törende bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya ve Alanya genelinde çok büyük yatırımlar yapmanın yanı sıra toplumumuza yönelik sosyal projelere hem destek veriyoruz hem de belediye olarak gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı’nın başlattığı           “ sağlık için pedalla “ sosyal sorumluluk projesine Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak tam destek veriyoruz. hem belediye birimlerinde çalışanlara hem de mahalle muhtarlarımıza bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Daha önce 102 mahalle muhtarımıza bilgisayar hediye etmiştik. Şimdi de muhtarlarımızın bu sosyal projeye katkı sağlamalarını temin etmek amacıyla bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Umarım başlatılan bu proje amacına ulaşır. şimdiden muhtarlarımıza bisikletleri hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

banner111
“ Sağlık için Pedalla “ kampanyasına tam destek verdiklerini belirten muhtarlar ise, proje kapsamında kendilerine bisiklet veren Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı’na teşekkür etti. Muhtarlar, “ Menderes Türel Başkanımız hem bölgemize yatırımlar yapıyor, hem de   sosyal projelere imza atıyor. Bu çalışmalarından ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz “ dedi. 
Konuşmaların ardından Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, muhtarlara bisikletlerini dağıttı. Son derece mutlu olan muhtarlar bisikletleriyle tur attı. Tören sonunda Harputlu ve Güney, muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 14:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83