Muhtarlardan Başkan Yücel'e teşekkür yağıyor

Tüm sorunlarına bir bir çözüm üretilen ve Makedonya Gezisi ile dünyaya açılan Alanyalı Muhtarlar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür yağdırıyorlar.

Muhtarlardan Başkan Yücel'e teşekkür yağıyor
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel göreve geldiği günden bu yana merkez ve kırsal mahallelere hizmet yağdırıyor. Özellikle mahalle muhtarlarının görüşlerini oldukça önemseyen Başkan Yücel, sık sık muhtarlarla bir araya geliyor ve onların isteklerini yerine getiriyor.

YÜKSEL'DEN MAKEDONYA TEŞEKKÜRÜ

Mahalleleri hizmet yağmuruna tutulan muhtarlar, Başkan Yücel'e özellikle sosyal medya hesapları üzerinden teşekkür ediyorlar. 

Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, son düzenlenen Makedonya Gezisi hakkında fotoğraflar paylaşarak sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Yücel'e teşekkür etti. Yüksel, geziyi değerlendirdiği yazısında, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözünden yola çıkarak; 'Geçmişinden ders almanya bir ulus, yok olmaya mahkumdur...'  600 yıl Osmanlı Devleti idaresinde olan, Ohrit şehrinin camileri ve çeşmeleri ile Manastır Şehrinin Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk üniverseteye gidip 2 yıl okuduğu okulu ve Ziya Paşanın Köşkü ve Üsküp Şehrinin kalesi ve taş köprüsüyle; her köşesinde bir Osmanlı tarihi kültürel zenginliği olan Makedonya'ya Alanya muhtarlarımıza gezi düzenleyerek bizlere geçmiş tarihimizi tekrar yaşatan, hizmetleri, yaptığı projelerle ve güler yüzüyle, halkın ve muhtarlarmızın sevgisi ve gönlünü kazanan Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel'e şahsım ve temsil ettiğim toplum adına tekrar teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR YAĞMURU

Yüksel'in sosyal medya hesabında paylaştığı bu yazının altına bir çok muhtar teşekkür ettiler. Başkan Yücel'e minnet duyan muhtarlar geziyi oldukça beğendiklerini de belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 09:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83