Müjde! Tüneller aydınlatıldı

Bakan Çavuşoğlu'nun gönderdiği 5.5 milyon TL'lik ödenekle Kuşyuvası'ndaki 5 tünel, Karayolları ile AEDAŞ'ın çalışmaları sonucunda dün itibariyle aydınlatıldı.

Müjde! Tüneller aydınlatıldı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuşyuvası'nda bulunan 3 kilometre uzunluğundak 5 tünelin aydınlatma sorununun çözümü için 5.5 milyon TL ödenek göndermişti. Bakan Çavuşoğlu'nun gönderdiği 5.5 milyon TL ödeneğin gelmesinden sonra Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AEDAŞ) Antalya Doğu Bölge Müdürlüğü, hazırlanan projeyi hizmete kattılar. Projenin hizmete girmesiyle karanlıktaki 5 tüneli dün itibariyle aydınlattılar. Tünellerde lambalar dün itibariyle yanmaya başladı ve sürücüler de tünellerin aydınlatılmasından dolayı oldukça memnun. 

"TÜNELLERDE LAMBAYI YAKTIK"

Kuşyuvası'ndaki 5 tünelin aydınlatılmasına ilişkin yapılan çalışmaları denetleyen AEDAŞ Antalya Doğu Bölge Müdürü Yunus Başarı, bundan sonraki süreçte tünellerin karanlığa bürünmeyeceğini ve her zaman da lambaların yanacağını söyledi. Tünellerin aydınlatılmasına ilişkin projeyi Karayolları ile ortaklaşa yaptıklarını ifade eder AEDAŞ Antalya Doğu Bölge Müdürü Başarı, "Kuşyuvası'ndaki 5 tüneli aydınlattık. Konyalılar ile Alanyalıların ortak kullandığı Kuşyuvası'ndan geçen sürücüler, bundan sonra tünellerden rahat ve güvenli bir şekilde geçecekler" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 09:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83