MÜSİAD Alanya açıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi kalabalık bir katılımı ile açıldı.

MÜSİAD Alanya açıldı

Türkiye'de ve Dünya'da yaygın bir şube ağına sahip olan MÜSİAD, son şubesini Alanya'da açtı. Şube Başkanlığına Mustafa Durusoy'un atanmasının ardında hızla teşkilatlanma çalışmasını yürüten MÜSİAD Alanya Şubesi, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında dizayn ettiği şube binasının açılışı dualarla gerçekleştirildi. 

Açılış konuşmasında MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, 1990 yılından idealist işadamlarının İstanbul'da bir ofiste başladığı MÜSİAD'ın bugün 78 ülkede,yurtiçinde 86 şubede, 208 noktada üreten Türkiye için gece gündüz çalışan Türkiye'nin en saygın en yaygın ve en etkin sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Durusoy, "MÜSİAD Alanya şubemizin kurlumu noktasında bizlere güvenerek yetkilendiren genel başkanım Abdurrahman Kaan nezdinde tüm genel merkez yöneticilerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ederim" dedi.

Katılımcılara hitap eden MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Akdeniz'in doğasıyla huzuruyla güzel ilçesi Alanya'da bulunmaktan dolayı mutluyuz. Türkiye'de 86, Dünya'da 78 ülke toplam 208 irtibat noktası, Türkiye'nin tamamını dahil edersek 300'ü geçiyoruz elhamdülillah.28'nci yılımızda Alanya için belki biraz geç kaldık. Ancak Alanya'yı dünya bağlama noktasında güzel bir binada MÜSİAD'ımızı açıyoruz. Alanya ve ülkemize hayırlı olsun. Ülkemizi daha üst liglere çıkarmak için hep birlikte çalışacağız daha çok gayret edeceğiz. MÜSİAD Türkiye'nin en yaygın ve etkin sivil toplum kuruluşu ve sermaye platformudur. Türkiye ekonomimizin de yüzde 20'ye yakın bir paya sahiptir" dedi. 

Kaymak Mustafa Harputlu ise katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında "Ülkemizin her yerinde şubesi bulunan ülkenin kalkınması için öncü olan bir kuruluş Ülke içi değil ülke dışında da ticari elçilik gibi çalışıyorlar. Burada ki merkezimi de Alanya için güzel şeylere vesile olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış duasını Alanya Müftüsü Dr İhsan İlhan yaptı. Duanın ardından açılış kurdelesi alkışlar eşliğinde kesildi.

Açılış töreni sonrası MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy davetlilerle birlikte şube binasını gezdi. Katılımcılar sık sık Kaan ile fotoğraf çektirdi.
Açılışa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Pınarbaşı,  Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MÜSİAD Genel Merkez Yönetimi, şube başkanları, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ilçe protokolü, siyasi partilerin ilçe başkanları ve iş insanlarının katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 18:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83