MÜSİAD Başsavcı ve Emniyet Müdürünü Ağırladı

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi her ay geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı organizasyonunda bu ay, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre ve Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı'yı konuk etti.

MÜSİAD Başsavcı ve Emniyet Müdürünü Ağırladı
 MÜSİAD Alanya Şube yönetimi aylık toplantısını yaptı. Geleneksel olarak her ay kahvaltı eşliğinde yapılan toplantının bu ay ki konukları Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre ve Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı oldu. Kahvaltıda, 2019 turizm sezonunun başlamasıyla hareketlenen ve nüfusu artan kentin, huzur ve güvenliği konuşuldu. MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, Başsavcı Yasin Emre ve Emniyet Müdürü Alper Avcı'ya katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek verdi. 
Durusoy, kentlerdeki gelişmişliğin ekonomik kalkınma, geleneksel değerlerin muhafaza edilmesi, ahlaklı ticaret ve güvenlikle birlikte daha güzel anlam ifade ettiğini söyledi. Durusoy, bu değerlerin sağlanması için başsavcılık, emniyet ve jandarmanın kendi üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirme gayretinde olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2019, 20:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83