MÜSİAD kırsal okullarını ziyaret ediyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) Alanya Şubesi ilçe milli eğitim müdürlüğü ile koordineli olarak Güzelbağ İlk ve ortaokul öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilere kahvaltı ikramında bulundu.

MÜSİAD kırsal okullarını ziyaret ediyor
 MÜSİAD Alanya Şubesi, farkındalık oluşturmak adına okul ziyaretlerine başladı.
MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe milli eğitim müdürü Hüseyin Er ziyaret esnasında okulun çevre düzenlemesini inceleyip ardından sınıflarda öğrencilerle sohbet edip bir taratan hatıra fotoğrafları çektirdi. İlk ziyaretini Güzelbağ Mahallesinde bulunan ilk ve ortaokul öğrencilerine yapan MÜSİAD yönetimi öğrencilere, simit, muz, meyve suyu ikramında bulundu. İkramın ardından MÜSİAD yönetimi ve öğretmenler birlikte kahvaltı yaptı. Bazı yöneticiler ise öğrencilerle birlikte basketbol oynayarak çocuklu kanılarını tazeledi.
Okulun anasınıf bölümün bazı ihtiyaçlarının giderilmesi noktasından Durusoy çalışma başlatırken, ziyaretteki amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu dile getirdi. Durusoy, "milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesine büyük önem verdiklerini ifade ederek bu değerlerin oluşmasında aile ile birlikte en önemli kurumlardan biri okul eğitimidir. İnançlı, vatanına, milletine bayrağına sevdalı gençlerimizin yetişmesinde büyük fedakarlık eden öğretmenlerimize manevi destek olmak, farkındalık oluşturmak adına ilk ziyaretimizi Güzelbağ'da yaptık. Amacımız Kasım ayının tamamını öğretmenlerimize ve eğitime ayırmak ve farkındalık için çalışıyoruz. Umarım diğer STK'larıda harekete geçmesine neden oluruz. Öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle kahvaltı yaptık kaynaştık. MÜSİAD olarak gelecek nesillerin ahlaklı ve manevi duygularla yetişmesinin bugünden başlamasına gerektiğine inanıyoruz" dedi. 
Okul ziyaretinin ardından Güzelbağ Jandarma Karakolunu da ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 17:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83