MÜSİAD'tan Sosyal Dayanışma Kampanyası'na davet

MÜSİAD'tan Sosyal Dayanışma Kampanyası'na davet
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na her kesimden destek gelirken, MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Durusoy da, herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor. Koronavirüs salgını sebebiyle zorlu süreçten geçen Türkiye'nin ihtiyaç sahipleri için başlatılan kampanyaya destek veren MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy da, kampanyaya katılmaları için iş dünyasına çağrıda bulundu.

'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'

Durusoy, "Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs maalesef ülkemizde de yayılmaya devam ediyor. Şu ana kadar yürüttüğümüz mücadeleyi, tüm dünyadaki sağlık sistemi ve ekonomilerini felç eden virüse karşı her yönüyle arttırarak devam ettirmek zorundayız. Başta kahraman sağlık çalışanlarımız olmak üzere maddi ve manevi ve tıbbi her türlü desteği verirken, bir taraftan da ülkemizin ve firmalarımızın ekonomik yapısı ile alakalı tüm önlemleri alıp istihdam kaybının önüne geçmek zorundayız. Cumhurbaşkanımız öncülüğünde başlatılan biz bize yeteriz kampanyasına tüm dostlarımıza sosyal devletimizin tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşması adına destek olmaya davet ediyorum. Birlikte başaracağız, biz bize yeteriz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2020, 07:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83