MÜSİAD'tan yardımlaşma ve dayanışma çağrısı

MÜSİAD'tan yardımlaşma ve dayanışma çağrısı
Durusoy Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MÜSİAD Başkanı Mustafa Durusoy, tüm İslam coğrafyasının bayramını kutladı.
Mutluluğumuzun doruğa ulaştığı bugünlere bizi kavuşturan Rabbimize sonsuz Hamd-ü Senalar olsun diyen Durusoy, Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesini Allah'tan niyaz ediyorum.

"Bu günler yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğidir. "Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir" anlayışına sahip bir inancın mensupları olarak bizler hem maddi hem manevi olarak gerek ülkemizde gerekse İslam coğrafyasında ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizi unutmamalı, her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bu vesile ile kardeşlik bağlarımızı güçlendirmeli, kendimizi aynanın karşısına geçerek sorgulamalıyız. Bugünler bizler için büyük fırsattır. İnşallah bugünlerde büyüklerimizin ellerini öpmeyi, küçüklerimizin gönlünü almayı, komşularımız ile aynı sofrayı paylaşmayı unutmayalım. Çocuklarımıza bu güzel günlerin maneviyatını miras bırakalım" şeklinde konuştu.

Durusoy, Alanya'da yaşayan vatandaşların ve üyelerini kurban bayramını tebrik etti. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 23:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83