Mustafa Aras'ın cenaze programı belli oldu

Mustafa Aras'ın cenaze programı belli oldu
CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aras, koronavirüs tedavisi gördüğü Antalya'da hayatını kaybetti. Aras'ın cenazesinin Antalya'dan alınarak Demirtaş Mahallesi'ne getirileceği ve öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir süredir koronavirüs tedavisi gören CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aras vefat etti. Aras, Alanya Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden emekli olmuş, ardından 2009-2014 yılları arasında CHP'li Demirtaş Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı. 2014-2019 yılları arasında CHP'nin Alanya Belediye Meclis Üyesi olan Aras, son dönemde CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.

Siyasette son derece etkin olan, meslek hayatında da binlerce öğrenci yetiştiren Aras'ın vefatı, Alanya'da herkesi şok etti. Aras, 2 yıl önce yayla evinde kalp krizi geçirmiş, zorlu bir tedavi süreci sonrası by-pass ameliyatı ile hayata tutunmuştu.

DEMİRTAŞ'A YATAKLANACAK

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir süredir koronavirüs tedavisi gören CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aras dün akşam saatlerinde vefat etti. Aras’ın cenazesinin saat 10.30’da Antalya’dan alınarak direkt Demirtaş Mahallesi’ne getirileceği ve burada öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.  

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 10:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83