Mutluluk çocuğa yakışır!

Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi’nce Nilbanu Engindeniz tarafından yürütülen Orada Bir Köy Var Uzakta projesi, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci döneminde 25 ilköğretim okuluyla buluştu. Yüzlerce çocukla bire bir görüşen Engindeniz, öğrencilere mutluluğun resmini yaptırdı; çocuklar için yazdığı kitaplarını imzaladı. Oyuncu ve Yazar Nilbanu Engindeniz, öğrencilerle sohbet etti ve sene sonunda kendi resimlerinin sergileneceği büyük şenliğe çocukları davet etti.

Mutluluk çocuğa yakışır!

SOKAK SERGİSİ AÇILACAK

Eğitim Öğretim Yılının ikinci döneminde de Orada Bir Köy Var Uzakta projesini, köy ve mahalle ilkokullarında devam ettiren Nilbanu Engindeniz, çok başarılı çalışmalar ortaya koyduklarını söyledi. Engindeniz, yıl sonunda projeye katılan tüm çocukların resimlerinden oluşan Alanya sokaklarını süsleyen koca bir sergi açacaklarını kaydetti.

“İKİNCİ DÖNEM 35 OKULUMUZLA BULUŞACAĞIZ”

banner111

Nilbanu Engindeniz, “Birinci  dönemde 25 okulumuzu ziyaret ederek çocuklarla tiyatro ve sanat üzerine sohbet ederek mutluluğun resmini yaptırdık. İkinci dönemde ise yaklaşık 35 köy ve mahalle ilkokuluna ulaşmayı planlıyoruz.  Çocuklarla yürütülen yaratıcı drama çalışmasının sonucunda her biri kendi dünyalarındaki mutluluğun tanımını yaparak resmetmeye devam edecekler. Sene sonunda çocukların yaptığı resimlerle de Alanya sokaklarını süsleyen çok büyük bir sergi açacağız” dedi. Engindeniz, bu hafta Toslak Ketenlik İlkokulu, Mahmutlar 50. Yıl Ahmet Keşoğlu İlkokulu, Hamdullah Emin Paşa İlkokulu ve Mahmutlar Halil Ülker İlkokulu öğrencileriyle buluştu.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83