Nurettin Uludağ görevden alındı

Menderes Türel 3 yıldır Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı olarak görev yapan Nurettin Uludağ'ı görevden aldı.

Nurettin Uludağ görevden alındı
Başkan Menderes Türel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ'ı görevden aldı. Karar bugün Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin tarafından Uludağ'a tebliğ edildi. Başkan Türel'in görevden aldığı Nurettin Uludağ Kaymakamlık'ta bulunan odasını boşaltarak görevinden ayrıldı. Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'le de vedalaşan Nurettin Uludağ,"Bundan sonra Alanya'da olacağım. Kendi işlerimle ilgileneceğim"dedi.



Büyükşehir tasarruf gereği dedi

Uludağ'ın görevden alındığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici imzalı yazı şu şekilde:

6360 sayılı kanun gereği: Büyükşehir Belediye sınırlarını mülki sınırlar olarak belirlenmesi ve Belediyemiz hizmet alanının da mülkü hizmet sınır olarak genişletişmiş olması nedeniyle, 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu ve iligli kanunlarda belirtilen yetki ve sorumluluk alanlarındaki görevleri ile ilgili Alanya ilçesi sınırları içinde Başkanlığımız adına yürtüttüğünüz Koordinatör Yardımcılığı göreviniz Büyükşehir Belediyemizce uygulamaya konulan tasarruf tedbirleri kapsamında sonlandırılmış olup, bugüne kadar vermiş hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 12:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83