Nurhan Özcan güven tazeledi

Hem ulusal hem yerel bütün paydaşlarla birlikte hareket ederek adından söz ettiren, Türkiye Kent Konseyleri Platformu’nda başkanlığını yapmış bir Alanya Kent Konseyi vardır. Bizler gücünü koltuktan alanlardan değil, gücünü kentine verenlerdeniz. Hiçbir başarı asla tesadüf değildir. Bunun altında emek, bilgi, beceri, mesai ve gönülden hizmet etmek vardır. Karşınızda Çatışmayı değil uzlaşmayı hedef alan bir Alanya Kent Konseyi vardır.

Nurhan Özcan güven tazeledi
“Birlikte yönetiyoruz” diyerek yola çıktığımız dönemlerde Alanya Kent Konseyi çok ciddi bir ivme kazanmış, başarılı projelere imza atmıştır. Dedi. Konuşmasının sonunda Kent Konseyine emek veren bütün kurum ve kuruluşlara üyelere teşekkür etti.

BAŞKAN YÜCEL “KENT KONSEYİ YEREL YÖNETİMLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel toplantıya Alanya dışında olması nedeniyle bir video ile mesaj gönderdi. Başkan Yücel mesajında;
“Kent konseylerinin çalışmaları yerel yönetimler için önemlidir. Kent konseyleri katılımcı demokrasilerde sivil halkın sesi ve ruhudur. Belediye meclisimiz Alanya Kent Konseyi'nde alınan kararları icraata geçirmek için hiç bir zaman tereddüt etmemiştir. Alanya Kent Konseyi bu şehirde yaşayan herkese hizmetleriyle dokunuyor, herkesin gönlüne giriyor. Oluşturduğu meclislere baktığınız zaman zaten engelliden kadına, şehirden gençliğe kadar bütün toplumu kapsayıcı, kucaklayıcı çalışmalar yapıyor. 
Sadece yerel değil ulusal bazda adından söz ettiren bir Alanya Kent Konseyi var. Alanya Kent Konseyi 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 76. maddesine dayanılarak kurulmuştır. Bir çok ilde şu anda kent konseyi yokken başkanlık dönemimde Alanya Kent Konseyi, Türkiye Kent Konseyleri Platformu’nun Başkanlığını yapmıştır. Kent Konseyi büyük bir ivme kazanmıştır.
Başarılı çalışmalarından dolayı başta Alanya Kent Konseyi Başkanımız Nurhan Özcan olmak üzere bütün Kent Konseyi ailesine başarılar diliyorum. BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ!” dedi. 
Konuşmaların ardından Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan Faaliyet Raporunu Genel Kurul’a sundu. Alanya Kent 
Konseyi Sağlık Çalışma Grubunun Mahallemiz Kan Bağışlıyor Projesini Sağlık Çalışma Grubu Başkanı ve Sağlık Sen Başkanı Gökhan Yaşar ve Kızılay Kan Alma Birimi Doktoru Mehmet Çetin sundular. Proje hakkında bilgi verip kan vermenin önemine dikkat çektiler. Faaliyet Raporu Genel Kurul üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

BAŞKAN ÖZCAN GÜVEN TAZELEDİ

Faaliyet raporunun kabul edilmesinden sonra Alanya Kent Konseyi Başkanlık seçimine geçildi. Başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkan Başkan Nurhan Özcan Genel Kurul Üyelerinin oy birliği ile tekrar Alanya Kent Konseyi Başkanı seçildi. 
Yürütme Kurulu aday listesi açıklandıktan sonra Genel Kurul üyeleri oy birliği ile Yürütme Kurulunu seçti. Yürütme Kuruluna seçilen kurumlar;

Alanya Keykubat Üniversitesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, Alanya Mimarlar Odası, Harita Kadastro Mühendisleri Odası, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya Bakkalar ve Bayiiler Odası, Alanya Ziraat Odası Alanya Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Seyehat Acentaları Birliği, Alanya Muhtarlar Derneği, Alanya Sanayici ve İş Adamları Derneği, Altın Kepçe Aşçılar Derneği, Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği, Alanya Fotoğraf Sanatı Derneği yer aldı.

Alanya Kent Konseyi Genel Kurul’u dilek ve temennilerden sonra son buldu.







Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019, 16:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83