Nuri Demir'den dualı start

ALESO Başkanı Nuri Demir, 13 Ocak'ta yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olacağını resmen açıkladı ve dualarla seçim çalışmalarına başladı.

Nuri Demir'den dualı start
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı olan ve 13 Ocak'ta yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olacağı bilinen Nuri Demir, Hacımemişler Cami önünde bir açıklama yaparak adaylığını resmen açıkladı. 

Demir yaptığı konuşmasında, "Daha önce göreve gelirken güzel işler yapalım niyetimiz vardı. Odaya diğer arkadaşlarımız da aday oldu. Onları kötülemiyorum. İnsanlar evlenip boşanıyor. Dükkan açıp dükkan kapatıyor. Bende de kusur vardır ama kusurun çoğu bende değil. Arkadaşlarımızdan takviye alarak Alanya halkına esnafına hizmet etmek için yeniden talip olduk. Bana herkes yaşlı diyor. Yakışıklılar zaten başkan seçilse Zeki Müren başbakan olurdu. Esnaf odası başkanlığı yapmak kolay değil, tecrübe gerektirir. 49 yıllık esnafım devlet memuru olsam iki kez emekli olurdum. Kendimi, ailemi düşünmüyorum. Ben aday olmayacaktım. Esnaf 'aday ol' dedi. Ben de esnafı kırmadım. Oda başkanlığına ihtiyacım yok. Tekrar aday olmak istiyorum. İnşallah 13 Ocak'ta tercihiniz bizden yana olur. Oda tarihinde yapılmayan işler oldu. Bu iş biraz kapasite işi. Bu işi herkes yapamaz. Odamızda  55 çeşit esnaf var. Hepsine çare olmak kolay değil. Sayenizde her yerde hizmette varız. Hizmette yokuz demedik. Her zaman yanınızdayım. Geçen dönemde söylediğim 10 konuya değindim ve 8 tanesini yaptık. Ekonomik kriz olduğu için diğerlerini yapamadık. Petrol, tüp, kargo, hastane gibi konularda çok sayıda anlaşma yaptık. Bana bu fırsatı verdiğimiz için hepinizden helallik istiyorum." ifadelerini kullandı. 

Nuri Demir'in konuşmasının ardından dua edildi ve katılımcılara ekmek arası kavurma ile ayran ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 11:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83