Nuri Demir ekibini güçlendiriyor

Yaklaşan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi mevcut başkan Nur Demir'e eski yönetim kurulu üyelerinden destek geldi.

Nuri Demir ekibini güçlendiriyor
Alanya Esnaf VE Sanatkarlar Odası'nda seçim heyecanı her geçen gün biraz daha artıyor. Mevcut Başkan Nuri Demir'de seçim çalışmalarına devam ediyor. Demir'e bugün eski yönetimden destek geldi. 

Bir önceki dönemde Ahmet Sert Başkanlığında yönetim kurulu üyesi olan Ali Mecek ve Ali İhsan Özdemir Demir'e destek vereceklerini söylediler. Demir ile yemekte buluşan ikili bir önceki seçimde Demir'e karşı Ahmet Sert'in kadrosunda yer almışlardı. 

Yemekte Başkan Nuri Demir, Başkan Vekili Ahmet Yanar ve yönetim kurulu üyesi Hatice Karataş'ta yer aldı. Ali Mecek ve Ali İhsan Özdemir, "2018 yılında yapılacak olan esnaf odası seçimlerinde Başkanımız Sayın Nuri Demir ile çalışmaya karar verdik. Esnafımız bizleri tercih eder de seçilirsek bizler Başkana köstek değil destek olmak için yola çıkıyoruz. Görevimizin ne kadar zor ve mesuliyetli olduğunun farkındayız. Bugüne kadar ki bilgi ve tecrübemizle esnaf arkadaşlara hizmet etmek icin Nuri Demir ile çalışacağız. Bu bilgi birikimi ve tecrübemizi esnaflarımıza hizmet etmek istiyoruz." dediler.

Demir'de Mecek ve Özdemir'e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 12:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83