'Nuri Demir gümbür gümbür geliyor'

ALESO Başkanı Nuri Demir'in ekibinde yer alan Paşa Cam Sahibi Murat Ersoy, tüm esnaflardan Demir'e destek vermelerini istedi.

'Nuri Demir gümbür gümbür geliyor'

13 Ocak'ta yapılacak olan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) seçiminde mevcut başkan Nuri Demir’in ekibinde yer alan Paşa Cam Sahibi Murat Ersoy esnafların kendilerini seçmeleri durumunda Nuri Demir'in yeni dönemde hizmetlerini hep beraber daha da arttıracağını ve el birliği ile tüm esnaflarımız ile bütünleşeceklerini belirtti. Demir'in yönetimine bu sene dahil olduğunu belirten Ersoy, "Yönetimde Nuri Demir'e çok büyük bir saygı var. Her şeyden önce Nuri Demir’i başkanlıktan öte herkes abisi, babası olarak görmekte. İnşallah 13 Ocak akşamı sevenlerimizin de desteği ile Nuri Demir başkanımızı yeni dönemde de başkan olarak göreceğiz." dedi.

banner111
Yönetim de yeni dönemde yer alıcak bir diğer isim ise Tekstil sektöründe hizmet veren Bayram Arslan (Hocaoğlu). Nuri Demir başkanlığında gümbür gümbür geldiklerini ve esnafa hizmet etmek istediklerini dile getiren Hocaoğlu, "Sıkıntısı ve bir şeye ihtiyacı olan esnaflarımızın odamızı çekinmeden aramaları gerektiğini belirtti. Hocaoğlu, "Bizler esnafa hizmet etmek için bu işe baş koyduk esnafımızdan isteğimiz her dertlerine bizleride ortak etsinler. Tüm esnafımız ile bizler aileyiz. Tüm sıkıntıları birlikte aşmak için 13 Ocak'ta seçimde sevenlerimizin desteğini bekliyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2018, 15:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83