O MAHALLEYİ RAHATLATACAK YENİ KÖPRÜ

Alanya Belediyesi tarafından ilçede trafiği rahatlatmak için Hacet Deresi üzerinde yapılan köprü inşaatında sona gelindi.

O MAHALLEYİ RAHATLATACAK YENİ KÖPRÜ

 Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan ve Hacet Mahallesi ile Kadıpaşa Mahallesi El Aksa Cami’nin doğusundan kesintisiz ulaşımı sağlayacak olan köprü betonarme olarak inşa ediliyor. 12 buçuk metre genişliği ve 14 buçuk metre uzunluğundaki köprü, tamamlanınca dere kenarında yürüyüş yapan vatandaşlara engel oluşturmayacak şekilde tasarlandı.

banner111
Bölgedeki yolların trafik yükü hafifliyor”

Köprü inşaatında beton işinin tamamlandığını belirten Başkan Adem Murat Yücel, ”Köprü projesi yaptığımız yerde daha önce yayalar için tasarlanmış ahşap bir köprü vardı. Kadıpaşa ve Hacet Mahallesi’ni bu bölgede birleştirmesi gereken cadde, karşıdan karşıya araç geçişi olmadığı için ulaşım bu bölgede kesintiye uğruyordu. Köprü projemizle bölgedeki yolların trafik yükünü hafifletip şehir içi ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Ayrıca iki mahalle arasındaki ulaşım bütünlüğü de sağlanmış olacak. Köprümüzü çok kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2016, 14:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83