O park yenilendi

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Cikcilli Mahallesi 215 Sokak’ta bulunan yeşil alan içerisindeki eskiyen çocuk parkını tamamen yenileyerek daha işlevsel hale getirdi.

O park yenilendi

 Mahalle ve kırsal alanlardaki mevcut parklarda ek ve tamiratların yapılmasının yanı sıra çocuklar için oyun alanlarına da ihtiyaç olan bölgelerde yeni oyun grupları kuruluyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Başkan Yücel’in talimatıyla şehirde çocuk oyun alanı olmayan mahalle bırakmamak için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Cikcilli Mahallesi 215 Sokak’ta yeşil alan içerisinde eskiyen çocuk parkı tamamen yenilenerek daha işlevsel hale getirildi.

banner111

PARK TAMAMEN YENİLENEREK GELİŞTİRİLDİ

Cikcilli Mahallesi 215 Sokak’ta bulunan ve kullanılmaz hale gelen park tamamen yenilenerek oturma alanları, kale konseptli çocuk oyun grubu, zıp zıp, salıncak ve yetişkinler içinde dış mekân fitness spor aletleri konularak vatandaşların hizmetine sunuldu. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam ediyor.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 14:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83