Oba'daki Maki Sokak asfaltlanıyor

Alanya Belediyesinin, kırsal ve merkezde yürüttüğü asfalt çalışmaları hız kesmiyor. Kaliteli ve keyifli bir kent yaşamı için tüm olanakları ile hizmetlerine devam eden Alanya Belediyesi, son olarak Oba Kız Yurdu yanındaki Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her iki çalışmanın da gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Oba'daki Maki Sokak asfaltlanıyor

 ATATÜRK ORTAOKULU'NA SICAK ASFALT

banner111
Fen İşleri ekiplerince sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları, Alanya Belediyesi tarafından Oba Mahallesi'nde yaptırılan Kız Öğrenci Yurdu yanındaki Maki sokakta devam ediyor. Çalışmaların gün içerisinde tamamlanacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Maki Sokaktaki sıcak asfalt çalışmamızın ardından ekiplerimiz Hacet Mahallesi'ndeki Atatürk Ortaokulu bahçesinde yıkılan eski okulun yerinde çevre düzenleme çalışması kapsamında asfalt çalışmasına devam edecek. Eğitime katkı anlamında yürütülen çalışmalar her zaman önceliklerimiz arasındadır. Çocuklarımızın her bakımdan elverişli okullarda eğitim ve öğretim görmesi için her zaman öğrencilerimizin yanındayız" dedi.

OBA STADYUMU BAŞAKŞEHİR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Oba Stadyumunda yapılan çalışmalar kapsamında otoparka yeni yol açılarak asfaltlandığını kaydeden Başkan Yücel, "Belediye Şantiyesinden stada kadar yapılan kaldırım kenarlarındaki bozuk noktalarda asfaltlandı. Alanyasporumuzun ikinci maçı olan 02.10.2016 Pazar Günü oynayacağı Başakşehir maçına stadı da yolunu da hazır hale getirdik" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 17:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83