Ölüme terk edilen sokak köpeklerini belediye kurtardı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kimliği belirsiz kişilerce Akseki-Konya sınırında ölüme terk edilen 30 köpeği tek tek toplayıp koruma altına aldı. Kimliği belirsiz kişiler geçen ay aynı bölgede 55 köpeği daha kaderine terk etmişti.

Ölüme terk edilen sokak köpeklerini belediye kurtardı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay Akseki-Konya sınırında dağlık alanda açlık ve ölüme terk edilen 55 köpeğe sahip çıkmış, Sahipsiz Hayvan Barınağına götürerek hayata döndürmüştü. Kimliği belirsiz kişiler Akseki-Konya sınırında Bademli Yaylası bölgesindeki dağlık alana 30 köpeği daha bırakıp kaçtı. Vatandaşların ihbarı ile harekete geçen Büyükşehir Belediyesi köpeklere sahip çıkarak koruma altına aldı.

Bakıma alındılar

Dağlık alandan tek tek toplanan 30 köpek, belediyeye ait Sahipsiz Hayvan Acil Müdahale Ambulansı ve araçlarla Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Barınağına götürüldü. Karınları doyurulan, koruma ve bakıma alınan sokak köpeklerinin yaralı ve hasta olanlarının tedavilerine başlandı. Aşıları ile bakımları yapılarak, kulak küpeleri takılan iyi durumdaki köpekler kısırlaştırıldı.


 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 13:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83