ORMAN MÜDÜRÜNÜN TAYİNİ ÇIKTI

Yaklaşık 5 yıldır Alanya Orman İşletme Müdürlüğü görevini Cihat Yıkıcı'nın Bursa Orman İşletme Şefliğine tayini çıktı.

ORMAN MÜDÜRÜNÜN TAYİNİ ÇIKTI
Sosyal medya hesabından 'Allahaısmarladık Alanya' başlıklı bşr mesaj yayınlayarak tayinini duyuran Yıkıcı şu ifadelere yer verdi: 

"8 yıldan fazla görev yaptım Muğla'dan tebdil-i mekanda ferahlık vardır, biraz da tecrübe kazanalım diye Aralık 2008'de geldiğim Alanya'dan artık ayrılık vakti. Orman İşletme Şefliği, İşletme Müdür yardımcılığı ve 12 Aralık 2011'den beride İşletme Müdürlüğü görevini yürüttüğüm Alanya Orman İşletme Müdürlüğümden ufkumuzun açıldığı şehir olan güzel Bursa'mıza tayinim çıktı. Eşimin Mersin'de Şube Müdürü olması nedeniyle aile birliğimizin sağlanmasına dair talebimiz bu şekilde takdir edildi. Yeni görevim Bursa Orman İşletme Müdürlüğü. Hayırlı hizmetlere vesile olur inşallah.

Benim için Alanya meşakkat, mücadele tecrübe oldu. Hiç pişman olmadım yanlız, bu kadar tecrübe kazanacağımı da beklemiyordum. Kadere eyvallah. Edindiğim en öğretici, unutulmayacak tecrübe bu meşakkatli günlerimizde haksızlıklara maruz kaldığımızda, hak için bizden yana sağlam duruş ve samimi tavırlarıyla, her daim var olan değerli dostlarımız ve büyüklerimizin mevcudiyetidir. Allah onlardan razı olsun. Bu tecrübe hayatımın bundan sonraki kısmınada hep ışık tutacaktır. Bu vesileyle üzerimde büyük emeği ve hakkı olan kıymetli büyüğümüz Sayın Osman Çavuşoğlu amcamıza ve başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Çavuşoğlu ailesinin kıymetli mensuplarına şükranlarımı sunmayı borç biliyorum. Bu süreçte bizlerden yardımlarını esirgemeyen meslek camiamızın TBMM'deki gururu Milletvekilimiz Sayın İbrahim Aydın'a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, burada isimlerini tek tek sayamayacağım, bizlere iyi/kötü günlerimizde her zaman destek olan tüm kıymetli dostlarımıza, büyüklerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Alanyanın kadirşinas, güzel insanları her zaman bize destek oldular. Onlara minnettarım, hürmetle selamlıyorum ve çok teşekkür ediyorum. Şükürler olsun ki, Alanyadaki görevim sırasında halkla hukukumuzda bir sorun yaşamadık; onlarla işbirliği ve ahenk için çalıştık.

Alanyasporumuzda yönetim kurulu üyeliği bizim için bir onurlu bir sosyal sorumluluk görevi oldu. Bu şeref payesini her zaman gururla hatırlayacağım. Bu vesileyle başta değerli abimiz Sayın Hasan Çavuşoğlu başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. İki dönem beraber yöneticilik yaptığım bu güzide arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum, Konya'da SuperLigi çıkmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız inşallah.

Alanya'da birlikte çalıştığımız değerli Kaymakamlarımıza, saygıdeğer belde ve ilçe Belediye Başkanlarımıza, Kamu Kurumlarının değerli amirlerine, kıymetli İlçe ve STK başkanlarımıza, kıymetli köy ve mahalle muhtarlarımıza, işçi-memur tüm değerli mesai arkadaşlarıma, tüccarımızdan üretim işçimize, TYÇP işçimizden duman gözcümüze kısacası birlikte çalıştığımız tüm paydaşlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiyorum. Aramızdan ayrılanları rahmetle yad ediyorum.

Alanyadaki görev sürem boyunca samimiyetle mücadele ederek birşeyler yapmaya çalıştık. Sorunlara duyarlı, hizmet odaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışı ortaya koyarak görevimizi layıkıyla yapmaya çalıştık. İnsanların güvenini, saygısını ve gönüllü işbirliğini kazanarak imkanların izin verdiği ölçüde hizmet ettik, kapımızı ve gönlümüzü herkese açık tutuk. Kurumumuzu Alanya'da layıkıyla temsil etmeye çalıştık. Mutlaka hatalarımız olmuştur, hatamız olduysa affola diyoruz yanlız, niyetimiz hep halisti. Hamdolsun vicdanımız rahat, alnımız pak. Giderayak şunuda belirtmeden geçemeyeceğim işlerimiz vardı bitirilecek; kısa zamanda daha fazlasını yapmak temel ilkemizdi, maalesef şeytan taşlamadan ötürü ancak ceylanı kurtartabildik avcının elinden. Ya nasip ya kısmet.

Eşim Özlem Hanım ise 6 yıl İşletme Müdürlüğümüzün Kadastro Mülkiyet Şefliğini layıkıyla yaptı. En çok yorulanda, sıkıntıları göğüsleyende maalesef kendisi oldu. Herkesten önce sevgili eşimden helallik diliyorum.
Benden yana bütün emeklerim ve varsa haklarım hepinize helal olsun. Sizlerden de helallik diliyorum.
Hoşçakalın, sağlıklı kalın, Allah'a emanet olun!
Selam ve saygılarımla..

Cihat Yıkıcı 
Alanya Orman İşletme Müdürü

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 21:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83