'Oteller turisti kalkan olarak kullanmasın!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, su borcunu ödemeyen otellere tepki gösterdi. Uzun süre borcunu ödemeyen beş yıldızlı bir otelin suyunun kesildiğini, bunun üzerine ise otelin kaçak kuyu açtığını öğrenen Vali Karaloğlu, 'Turisti kalkan olarak kullanmalarına izin vermeyin!' dedi.

'Oteller turisti kalkan olarak kullanmasın!
Antalya Valiliği tarafından 4'üncüsü düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, su borcunu ödemeyen oteller gündem oldu.

'Turisti kalkan olarak kullanmasınlar!'

ASAT Genel Müdür Yardımcısı Osman Yıldız'ın; bazı otellerden su parasını tahsil edemediklerini, uzun süre su borcunu ödemediği için suyu kesilen beş yıldızlı bir otelin kaçak kuyu açtığını ve kuyuyu kapatmaya giden ekiplere oteldekiler müdahale edildiğini söylemesi üzerine sinirlenen Vali Karaloğlu, söz konusu kuyuların 30 Ekim'de kesinlikle kapatılması talimatını verdi. Su borcunu ödemeyen otellerin takip edilmesini isteyen Münir Karaloğlu, ''Piyasaya borçlarını ödemezlerse seneye açtırmamak için girişimde bulunun. Otel turisti de kalkan olarak kullanmasın. Borçlarını ödemezse turist aldırmayın. Kemer Kaymakamı ile Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz gereğini yapsın" talimatlarını verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2019, 14:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83