"Param yok ama cesaretim var"

ALESO Başkan Adayı Harun Gökçe başkan seçildiği takdirde yapcağı projelerle ilgili kouştu. Gökçe, "Değerli arkadaşlar evet çok zengin değilim ama cesaretim ve iyi bir ekibim var." dedi.

"Param yok ama cesaretim var"
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) seçimleri yaklaşıyor. 1 yıl önceden adaylığını açıklayan Harun Gökçe projeleri hakkında açıklama yaptı. Gökçe, "Parası yok, yapamaz" diyenlere cevap verdi.

Bazi isimlerin arkasında konuştuğunu iddia eden Gökçe, o kişilerin, "Harun Gökçe düğün salonu ve hizmet binası projesini nasıl yapacak? Onun parası mı var?" dediklerini söyledi. Konuyla ilgili GÖkçe, "Evet çok zengin değilim ama cesaretim ve iyi bir ekibim var. Bugüne kadar esnaf odasının 500 bin TL parası var diye 10 yıldır esnafla adeta dalga geçildi. Peki, soruyorum size bu paranın esnafa ne faydası oldu? Koca bir hiç." dedi.

"BUNU YAPACAK GÜÇ VAR"

Açıklamalarına devam eden Gökçe, "Ben ve ekibim diyoruz ki: Esnaf odasının parası olmasın, hatta borcu olsun ama esnafın yararlanacağı düğün salonu, hizmet binası, kafeteryası, yılda bir defa da olsa eğleneceği ahilik haftası kutlamaları, bir tane araç kurtarıcısı olsun. Cebinde esnaf odası üye kartı olsun. Bunu da bir çok kurumsal firmaların (petrol gibi) indiriminden yararlansın. 1970'te kurulan odamızın bunları yapacak gücü ve imkanı var. Yeter ki esnafı düşünen bir ekip iş başına gelsin. Biz bunları vadediyoruz. Peki, siz ne diyorsunuz? Esnafın yanında mı duracaksınız? Konaklı esnafı biliyor nasıl durduğunuzu." şeklinde konuştu.

Gökçe son olarak eğer bahsettiği projeleri hayata geçiremesse bir sonraki seçimde aday olmayacağını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 10:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83