PATLAMADA ALANYA'DAN ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Barış yürüyüşü için Ankara'ya giden, ve Tren Garı'nda meydana gelen patlama sonucu Alanya'dan giden 8 kişilik heyetin kayıp olduğu öğrenildi.

PATLAMADA ALANYA'DAN ÖLÜ VE YARALILAR VAR
Türkiye güne Ankara Garında yaşanan patlamayla uyandı. Sabah saatlerinde yaşanan patlamada ölü sayısı 86 olarak açıklanırken ölenler arasında mitinge Alanya'dan gidenlerde var. 
Ankara'da bugün düzenlenecek Barış mitingi öncesi, mitinge katılacakların toplandığı yerde iki ayrı patlama meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan Patlamalarda 86 kişi yaşamını yitirdi. Olayda 186 kişi yaralanarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 28'i yoğun bakımda, 18'i ise ameliyata alındı.  Mitinge katılmak üzere Alanya’dan iki otobüsle Ankara’ya giden çok sayıda kişinin de olaydan etkilendiği, iki kişinin yaşamını yitirdiği, 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Gelişmelere ilişkin sağlıklı bilgi alınamazken HDP Alanya eş başkanı İsmail İşli’nin ağır yaralı olduğu, eş başkan Filiz Batur’a henüz ulaşılamadığı gelen bilgiler arasında. Kormaz Tetik'in hayatını kaybettiği, Ebru Mavi ve Niyazi Büyüksütçü'nün de ağır yaralı olduğu öğrenildi. Alanya’dan giden otobüslerde bulunan 6 kişiden ise henüz haber alınamadı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 18:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83