Pazarcı zirvesi Alanya'da

Alanya Pazarcılar Odası’nın federasyona olan borcunu silen Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu, Alanya Pazarcılar Odası’nı ödüllendirdi.

Pazarcı zirvesi Alanya'da

 Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu 81 il ve 600 İlçe başkanı ile Türkler’de değerlendirme toplantısı yapacak. Toplantı öncesi Federasyon Başkanı Ali Karaca ilçeye geldi. Karaca, açıklamasında Alanya Pazarcılar Odası’nın başarılı çalışmalar yaptığını söyledi.

banner111
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkililerinin de katılacağı toplantıda bir yıllık çalışma ve geleceğe yönelik beklentilerin konuşulacağını bildiren Karaca, Alanya Belediye Başkanı'nı da toplantıya davet ettiklerini söyledi. 20 yıldır ilçeye geldiğini ve Alanya halinden mal aldığını hatırlatan Karaca "Alanya Pazarı 20 yıl önceki kültürünü hala koruyor" dedi. Karaca Belediye başkanı Yücel'den kapalı pazar yeri talebinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin arasında yapılan görüşmede kendisinin de yer aldığını belirten "Toplantıda alınan kararları gördükten sonra 2017 yılı turizminin çok iyi geçeceğini açıkça söyleyebilirim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 19:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83