Pazarcıdan Yücel'e proje teşekkürü

Başkan Yücel, Avsallar'da 5 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Kapalı Pazar Yeri'nde tezgah açan pazarcıları ziyaret etti. Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit de odalarına böyle bir modern pazar alanı kazandıran Yücel'e teşekkür etti

Pazarcıdan Yücel'e proje teşekkürü
Kendi sosyal medya hesabından Avsallar Kapalı Pazar Projesi kapsamında kapalı hale getirilen pazar alanında tezgah açan pazarcı esnafını Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hem sorun dinledi, hem de problemlerin çözümü noktasında ilgili birim amirlerine talimatlar verdi. 

Başkan Yücel, "Alanya’mızın en büyük kapalı pazarı hizmetinizde... Yaklaşık 5 bin m² alan üzerine yapımını tamamlayarak hizmete sunduğumuz, Avsallar Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ettik. Önce Pazar duamızı yaptık. Ardından esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sohbet ettik. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit de kendi ve üyeleri adına Kapalı Pazar Projesi'ni hayata geçirip, üyelerinin hizmetine sunan Başkan Yücel'e teşekkür etti.



Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2021, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83