Prestij caddesi'nde sıcak asfalta başlandı

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Prestij caddesi'nde sıcak asfalta başlandı

 Alaiye Caddesi’nde,Sugözü Caddesi’nden Büyükhasbahçe Caddesi’ne kadar devam eden kaldırım, yoldüzenleme ve ağaçlandırma çalışması kapsamında yürütülen çalışmaların sonuna gelindi.Alaiye Caddesi’nin BüyükhasbahçeCaddesi’nebağlanan son etabında düzenlemeçalışmalarıtamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

banner111
Çalışmaları yakından takip eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Prestij Cadde olarak projelendirilen Alaiye Caddesi’nde hızlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, kaldırım ve cadde düzenlemesinin tamamlandığı son bölümde başlatılan asfalt çalışmasının hafta sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.
Alaiye Caddesi’nde, yolun kuzeyinde bisiklet yolu ve cep otoparkları ile güneyinde araç parkı oluşturuldu.Proje kapsamında, Sugözü Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasındaki bölümde eski kaldırım kırılarak yol 4 metre genişletildi. 

ÜZERİ KAPALI MODERN KERMES ALANI

Yer altı çöp konteynırlarının ilk olarak kullanıldığı ve aydınlatma direkleri de yenilendiği caddeye kent estetiğine uygun ve üstü kapalı kermes alanıkazandırıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83