Proje Alanya'daki 5 bininci bebeğe ulaştı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlattığı ‘Hoş geldin Bebek’ projesi aralıksız devam ederken Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 5000’inci yeni doğanı ziyaret ederek hediye paketini verdi.

Proje Alanya'daki 5 bininci bebeğe ulaştı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in; “Alanya’da doğan her bebeğin ilk hediyesi bizden olacak.” sözleriyle başlattığı Hoş geldin Bebek projesi aralıksız devam ediyor. Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya gelen bebekleri ziyaret eden Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Arslan ailesinin yeni doğan bebeğine Hoş geldin Bebek paketini hediye etti.

AYLIK 350 BEBEĞE HEDİYE VERİLİYOR

Alanya Belediyesi’nin yetkilileri, Başkan Yücel tarafından Ekim 2016 tarihinde başlatılan Hoş geldin Bebek uygulamasında, toplam 5000 aileye ulaşırken aylık ortalama 350 bebeğe hediye paketi verdi. Doğum sonrası aileleri ziyaret eden yetkililer hediyeleri verirken aile bireyleri ise uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

HEDİYE PAKETLERİ ÖZENLE HAZIRLANIYOR

Alanya’ya yaptığı büyük yatırımların yanı sıra sosyal belediyeciliğe de büyük önem veren Alanya Belediyesi, tüm yeni doğan bebeklerin ilk hediyesini vermeye devam ediyor. Özel olarak hazırlanan hediye paketinin içinde zıbın, eldiven, fanila, battaniye, tulum ve çorabına kadar bebek kıyafetleri ile anne sütünün önemini anlatan bilgilendirici broşür bulunuyor.

SOSYAL PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Alanya Belediyesi’nin sosyal projeleri her zaman uygulamaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Yücel; “Projemizi başlattığımız günden bu yana 5000 aile ve bebeğine ulaştık. Onların mutluluklarına ortak olduk. Bundan sonra da bu ve buna benzer uygulamalarımız devam edecek. Tüm ailelere ve bebeklerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83