Radara girdik zannettiler çiçek aldılar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla polisin çiçek vermek için durdurduğu kadın sürücüler önce radara girdiklerini zannetti. Şoku atlatan kadın sürücüler polisin verdiği karanfil karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi ve trafik ekiplerine sarılıp teşekkür etti.

Radara girdik zannettiler çiçek aldılar

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Konyaaltı Caddesi üzerinde yaptıkları trafik uygulaması sırasında kadın sürücülere, yayalara ve toplu taşımadaki yolculara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil hediye etti. Yaya öncelikli caddede kontrol esnasında durdurulan kadın sürücüler, ilk etapta radara girdiğini zannetti. Trafik ekiplerinin karanfil uzatmasıyla şaşıran kadın sürücüler, mutluluklarını polise sarılıp öperek gösterdi.

banner111

Yolcu ve yayaları da unutmadılar

Trafik Denetleme Şube Müdürü Mustafa Sincanlıoğlu’nun da katıldığı etkinlikte ekipler kadın yolcu ve yayaları da unutmadı. Yaya öncelikli caddede yolda yürüyen, karşıdan karşıya geçen yayalara karanfil veren ekipler, tramvay ve halk otobüslerini de durdurarak içerisindeki kadın yolculara da yine karanfil hediye ederek Dünya Kadınlar Günlerini kutladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 13:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83