Ramazan meydanı rengarenk

Alanya Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Şenlikleri rengarenk devam ediyor. Her akşam iftardan sonra başlayan etkinlikler, geç saatlere kadar çocuklara ve ailelere eğlenceli saatler yaşatıyor.

Ramazan meydanı rengarenk
7 Mayıs’ta Belediye Binası yanındaki Ramazan Meydanı’nda başlayan şenlikler, her akşam saat 21.15’ten itibaren birbirinden ilginç programlarla devam ediyor. Geleneksel Sahne Sanatları Gösterileri, Jonglör-İllüzyon Gösterisi, Türk Sanat Müziği Dinletisi, Hacivat Karagöz, Balon Katlama, Kaligrafi ve Ebru Sanatı gösterileriyle eğlenen çocuklar ve vatandaşlar şenliklerin keyfini çıkarıyor.

MEYDAN HER AKŞAM DOLU
Geçtiğimiz hafta çocuklarla buluşan Karagöz Sanat Atölyesinden Şafak Yılmaz, meddah gösterisi ile çocukları büyüledi. Her akşam farklı etkinliklerle doyasıya eğlenen çocuklar aynı zamanda meydana kurulan kitap, resim ve oyuncak stantlarını gezerek beğendiklerini uygun fiyatlara satın alabiliyorlar. Çocuklar için hazırlanan sahne gösterilerinin ardından ise aileler gençler, vatandaşlar ve şehrimizi ziyaret eden misafirler Türk Sanat Müziği dinleyerek bir taraftan Ramazan-ı Şerif-in manevi ahengini yaşıyorlar bir taraftan çay ve kahve ile sohbetlerini tatlandırıyorlar. Etkinlikler 2 Haziran’a kadar devam edecek.

DEVAM EDEN PROGRAMLAR:
-20 Mayıs 2 Haziran tarihleri arasında Paytak Show İllüzyonist – Jonglör Kerem Eser tarafından sahnelenecektir.
-22 -24-25 Mayıs tarihlerinde Balon Katlama gösterisi Murat Köylü tarafından yapılacaktır. 
-24-25-26 Mayıs Kaligrafi ve hat sanatı icrası Zafer Başdağ tarafından icra edilecektir. 
-Ayrıca her gün akşam gösterilerden sonra Türk Sanat Müziği dinletisi devam ediyor
-22 Mayıs Konaklı Saat Kulesi Önünde de ramazan şenlikleri yapılacaktır. 


Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2019, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83