Recep Çalış'tan sevindirici haber geldi

Recep Çalış'tan sevindirici haber geldi
Bir süre önce kovid-19 testi pozitif çıkan ve ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alınan Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış bugün sosyal medya hesabından taburcu olduğunu duyurdu.

Çalış, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada '' Çok Değerli Büyüklerim , Dostlarım , Arkadaşlarım , Odamın kıymetli üyeleri ; 16 Eylüldeki test sonucumun tekrar pozitif çıkmasından dolayı , yeniden ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma hastanesinde başlayan tedavi sürecim , bu gün itibari ile sonuçlanmıştır. Bu gün taburcu olarak , 14 gün ev istirahatinde kaldıktan sonra , tekrar test yaptırıp, sonucu yine sizlerle paylaşacağım.
Çok degerli dostlarım ; bu süreçte benden manevi desteklerini ve dualarını esirgemeyen ,sosyal medya aracılıgıyla ve telefonla bizzat arayarak bana güç veren sizlere , tedavi sürecimi başından beri takip eden ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Doktor Sayın Hüseyin LAKADAMYALI ' ya , hassasiyetle konuyu takip eden Doktorum , iç hastalıkları uzmanı Prof. Doktor sayın Şakir Özgür KEŞKEK ' e , bölümde çalışan tüm sağlık personelimize , herkese ayrı ayrı teşekkür eder , hürmetlerimi sunarım.
Sevgili dostlarım her seyin başı sağlik olduğunu bir kez daha ögrenmiş bulunmaktayım. Sizleri seviyorum . Hayatta kalmanızı , sevdiklerinizle birlikte olmanızı istiyorum. Bu yüzden nacizane tavsiyem , LÜTFEN MASKE , MESAFE VE TEMİZLİK KURALLARINA DİKKAT EDELİM. SEVDİKLERİMİZDEN AYRI KALMAYALIM.
Dualarım şifa bekleyen tüm hatalarımız için. Herkese acil şifalar diliyorum.
Hayırlı Cumalar , sağlıklı günler diliyorum. Saygılarımla.'' ifadelerine yer verdi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 07:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83