"Reklam ilan vergisi sorunu yine çözülmedi"

Dün yapılan Alanya Belediye Meclis Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan CHP'li Gökhan Sipahioğlu reklam ilan verigisi sorununun hala çözülmediğini belirtti.

"Reklam ilan vergisi sorunu yine çözülmedi"
Alanya Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Aralık ayı meclis toplantısı sonrası Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu açıklamalarda bulundu. Sipahioğlu 3 madde altında toplantıyı değerlendirdi. 

İşte Sipahioğlu'nun açıklamaları:

"Aralık ayı olağan meclisi sona erdi.

1. Öncelikle, kasım meclisinde dile getirdiğim fakat şu güne kadar bir netlik kazanmayan reklam ilan vergisinin hangi belediyeye ödeneceği konusu yine cevapsız kalmıştır. Esnaflarımıza bu hafta içinde ulaşan cezalı ihbarnameler Büyükşehir’in oluşturacağı bir komisyon tarafından değerlendirilip uzlaşı ortamı oluşturulacağı duyumlarını aldım. Sonuç olarak, bilinmezlik vatandaşlarımız için devam etmkte.

2. Küçükhasbahçe mahallemizde olan yol sorununun da en kısa zamanda çözüleceğinin sözünü başkandan aldık.

3. Yaz aylarında Sapadere’de çıkan yangın sonucu hektarlarca ormanımız yandı. Belediye meclisimizce ağaçlandırma zamanında bizlerin de çorba da tuzu bulunması şeklinde önerimiz üyelerimiz tarafından kabul gördü. 

Alınan kararların memleketimize hayırlı olmasını diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83