Rus gelin Anastasia Çetinkaya resmen aday

Alanya Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Anastasia Petrova Çetinkaya, Alanya Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı

Rus gelin Anastasia Çetinkaya resmen aday

Alanya'da 9 Ocak'ta belediye başkan adaylığını açıklayan  Çetinkaya, Alanya Adliyesine giderek İlçe Seçim Kurulu'na başvurusunu yaptı. Başvuru sonrası açıklamalarda bulunan Çetinkaya, "Resmi başvurumu yaptım. Alanya'ya ve herkese hayırlı olsun. Kendimi çok iyi hisediyorum. Heyecanlıyım ve çalışmaya devam edeceğim" dedi.

banner111

Adaylı sonrası çok güzel tepkiler aldığını dile getiren Çetinkaya, Alanya ve burada yaşayan insanlar için bu yola çıktığını söyledi. Alanya'yı bir marka haline getirebileceği inancına sahip olduğunu dile getiren Çetinkaya, "Geziyoruz, insanlarla sohbet ediyor, konuşuyorum. Çok yoğun geçiyor ama çok mutluyuz. Alanya'yı daha zengin ve verimli bir şehir haline getirebiliriz. Biz Alanya'nın potansiyelinin olduğuna inanıyoruz. Bugün resmi başvumuzu yaptık. Sonuna kadar bağımsız olarak devam ediyorum. Alanya için, burada yaşayan insanlar için bu yola çıktım. İnanıyorum Alanya'yı marka haline getirebiliriz. Alanya daha zengin ve verimli bir şehir haline getirebiliriz. Biz Alanya'nın potansiyelin olduğuna inanıyoruz ve sonuna kadar devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 16:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83