Ruslar 10 Ağustos'da Alanya Gazipaşa Havalimanı'na inecek

Ruslar 10 Ağustos'da Alanya Gazipaşa Havalimanı'na inecek
1 Ağustos tarihi itibariyle Rusya ile olan uçuşlar başlıyor. Rus havayolu şirketi Pobeda, 10 Ağustos’tan itibaren haftanın her günü Alanya Gazipaşa Havalimanı’na sefer düzenleyecek.
Turizm camiasının dört gözle beklediği Rusya ile olan uçuşlar 1 Ağustos tarihi itibariyle başlıyor. Rus havayolu şirketi Pobeda Türkiye uçuş grafiğine açıkladı.
Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, “1 Ağustos'tan itibaren yeniden Türkiye'ye uçuyoruz. All-inclusive seni bekliyor” başlığı ile yaptığı duyuruda uçuş grafiğini şöyle paylaştı:
1 Ağustos’tan itibaren haftada 7 sefer İstanbul,
10 Ağustos’tan itibaren haftada 9 sefer Antalya
10 Ağustos’tan itibaren haftada 7 sefer Alanya
Türk Hava Yolları da ilk etapta 1 Ağustos’tan itibaren günde karşılıklı tek seferde İstanbul’a uçacak.

TOKLU: UMUT VERİCİ BİR GELİŞME

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, açıklanan uçuş takvimi ile ilgili, “Pandemi süreci nedeniyle bu yıl müşterilerini ağırlayamayan turizmcilerimiz en önemli destinasyonlarımızdan olan Rusya'dan gelecek olan güzel haberleri bekliyorlardı. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un yoğun çabaları ile 1 Ağustos'ta uçuşlar başlıyor. Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında olacak olan hareketlenme, turizmcilerimiz için de can suyu olacaktır. İki Bakanımıza ve emeği geçen isimlere teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2020, 10:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83